COVID-19 INFO

ZROCK-festivaalin järjestäjä seuraa viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. ZROCK 2021 järjestetään täysimääräisenä tapahtumana 9.-10.4.2021, mikäli viranomaisten määrittelemät terveys- ja turvallisuussäädökset niin sallivat. Festivaalia ei järjestetä, jos viranomaisten ohjeistus sen estää. Festivaalin siirtyessä käy ostettu festivaalilippu automaattisesti uutena festivaalipäivänä tai voit palauttaa sen erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Asiakkaalle palautetaan lipun hinta, josta on vähennetty käsittely- ja tilausmaksut.

Q&A

1. Järjestetäänkö ZROCK 2021-festivaali varmasti, vaikka pandemia olisi vielä ensi keväänä päällä?
– ZROCK 2021 järjestetään huhtikuussa 2021. Noudatamme aluehallintoviranomaisten ajankohtaisia ohjeita ja toimimme niiden mukaisesti, jotta voimme taata asiakkaille turvallisen festivaalikokemuksen. Mikäli viranomaiset antavat määräyksen, että Festivaalia ei ole mahdollista toteuttaa täydellä yleisömäärällä, siirretään ZROCK 2021-festivaali kokonaisuudessaan uuteen ajankohtaan vuodelle 2021.

2. Onko ZROCK-Festivaalille kaikki Zemppi Areenan kapasiteetin (1500 hlö/ilta) liput myynnissä vai onko myynnissä vain rajoitettu lippumäärä, jolloin Festivaalilla voi pitää metrin turvaväliä?
– Koko Zemppi Areenan lippukapasiteetti on myynnissä. Mikäli viranomaiset antavat määräyksen, että Festivaalia ei ole mahdollista toteuttaa turvallisesti täydellä asiakasmäärällä, Festivaali siirretään kokonaisuudessaan uuteen ajankohtaan. Zemppi Areenalla voit pitää turvavälin neliöiden puolesta myös täydellä kapasiteetilla (1500 hlö/ilta).

3. Miten saan yhteyden ZROCK 2021-festivaalin järjestäjään?
info@zrock.fi

Copyright © 2020

ZROCK  Zemppi Areena